Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker underbart


Solen finns där alltid
men skiner inte mer
saknaden och vemod
det var du
och inget mer
jag sog dig där i staden
det var du men gick din väg
som du inte sog mig
du försvann från mina steg
jag önskar jag kan andas
men faller djupt itu
du kväver mina tankar
ge mig dagen
här och nu
livet är för vackert
låt mig leva klart
för tyngden i att vara
är så vackert underbart




Fri vers av Marvin
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-08-13 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin