Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som frågar.....

 

Vem fan är du?

Ekar det mellan bländande emalj och av piller vakuumfyllt kranium

 

”Ett skrik i slowmotion på väg att landa fel så rätt"

 

Vad fan gör du här?

Skrivs av skakande fingrar i bortjagad ånga

 

"Spegelaffischen grät ut orden likt en storm av solbländandeskuggor"


Hur fan vill du ha det?

Frågar lösaktiga läppar förvirrat ambivalenta magtankar.....

 

"Ironiska rakblads tatueringar förevigt på insidan känslor som frågar"




Fri vers av Johnjohn
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-08-13 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn