Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider



Hultsfredarna har blivit gamla
De unga kan man inte längre heller samla
På samma sätt

I bussar och tält
Och utan toalett
På öppna leriga fält…

En dag kanske det blir gungstols möte
Med poeter
Frågan är bara vad den festivalen heter




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO