Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lås o bom för all tid



En tidigare morddömd 41 åring
Har våldtagit en 12 årig flicka

Hur kan man hinna med att mörda
Dömas och ändå släppas ut
Innan 41 år?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO