Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnällspikar och gäll slikar


Jag gör inte så mycket väsen av mej
Men det störs ändå för en del
Uppenbarligen
De skriver kommentarer om de mesta
Men oftast hittar de fel
Vedertagligen

Men hur än de gnäller och brölar
Skriver jag av mej
Och ej gnölar
Och grinar inte några pölar
Om än de skäller
Jag ej sölar

Gnällspikar vaskas bort
Nån kallar sej furste men är en lort
Likt hundbajs man bara torkar det bort
Gnällmånsen gnäller man kunde tro
Att hans pick är för kort…
Och han har ingen tro
På sej själv





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-08-15 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO