Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hörde klockorna slå en lördag kväll, och då...


Klockorna slår helg


Klockorna slår helg
Men ingen verkar lyssna

Då helgen nu börjar med fredag kväll
Och oftast vara ute och slå runt

Inte som förr
Då betydde det nåt

När malmen i klockan ljöd över nejden
Nu ljuder den förgäves…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-19 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyvärr måste jag nog hålla med,alla vill ha Fredagsmys framför den andefattiga teven.
2011-08-21

  anits VIP
Fina rader, jag tycker om och lyssnar
till klockorna när det ringer till helg
2011-08-19

    Bodil Sandberg
Vilka vackra vemodsrader !!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO