Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är den fria världen


Vad är den fria världen

Vad är fria värden

Vad är det fria, i världen

Frihet att slippa bli fängslad

Eller mördad

Eller att tala

Eller att tala ut

Vilka värden premieras

I den fria världen?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-17 05:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivit, det vet man inte, det
är mycket som är underligt i den
fria världen
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO