Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikenhetens värsta konsekvens


Och snikenhetens värsta konsekvens
De som jagar guld utan bekymmer
Om andras väl och ve
T o m andras existens

Man förgiftar floden för guld
Med kvicksilver
Vattnet blir förgiftat
För all tid…..

Sånt räcker inte med att bikta av sej
Eller skylla på sin fattigdom…
Det är mord, mord på världen
Människan och framtiden…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO