Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör vårt nya årtusendes värste mördare


Hör vårt nya årtusendes värste mördare
George W Bush på TV uttala sej
Han som likt de sovjetiska ledarna en gång
För inte så längesen
Körde ett helt lands ekonomi i botten
Och kanske inte bara det…
Kanske en stats och dynastins död
Med sitt vansinnes krigande
Och de landet samt kanske hela världen
Får betala för det, nu….
”det nya England” är USA
tror sej bäst och modernast
men alla skrattar åt dom…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO