Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla äter


Alla äter
Någon eller något
Allas ätande orsakar någon
Eller någots död
Förhoppningsvis nå gott

Allas existens, dödar någon eller något
Annans eller annats
Så vad är vi då?
Mördare är vi allihopa
Men som en av mina bekanta, en numer mycket gammal
Men fortfarande lika vresig och sur
Enligt uppgift, men ännu sur
Ännu, vegetarian

Sa ”jag äter inte upp mina vänner”
När man tog en skinkmacka
Så…. Vad säger man?
Jag svarade att
”jag har inte så svinaktiga vänner”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO