Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå kontakter


Apropå kontakter
En del går på rea
Nästan gratis
Är den status som de basuneras ut
För ett skjut
Eller två
Eller kanske bara för att se på
Sepåfan
Som man säger…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-08-16 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO