Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hångel



Hångel
Smek
Känna och leka
Inte tveka ta försiktigt
Känna sej fram
Ta fram de hemliga ställen
De hemliga vägarna

Kyssas
Kyssas varmt
Bli kysst
Mitt i allt larm
Mitt i allt som stör
Så rör du mitt inre
Och mitt yttre
De hör ihop..

De rör ihop
De stör ihop
Hångel ska störa
Ska göra en glad och orolig
Ska röra om, få en känna sej som i
En känslostorm
En tromb som rör opp
Hångel ska förföra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO