Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är fullt



Mitt hjärta är fullt
Av sorg
Av trasiga kanter som om det rivits sönder
Som skrivits sönder
Som drivits sönder av ledsamhets dagar
Nätter
Av sorgliga rätter
Ledsamhet som tätt är
Inpå
Och framförallt svek, som inte rätt är

Ingen vill
Eller kan förstå
Ingen vet vad dom ska hitta på
Som passar
Som de tassar
Fram
Tunt försiktigt runt och allvarsam
Och stegen är som att gå
På knäckebröd




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 15:05



Bookmark and Share


  ~alruna~
det få verkar veta är att tröst ibland kan vara, att man bara _är_ där när någon är ledsen....hoppas solen skiner lite hopp i en sargad själ!
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO