Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbköpskassörskan


Snabbköpskassörskan
Från Konsum här nere vid vägen
Har flyttat
Kallade mej sin ”favoritkund”
Henne vackra hy och soliga leende
Fick mej att tappa besinning och beteende
(ja alltså inte så, jag rörde inte henne)
(även om jag ville och önskade)

De sa att hon flyttat
Till Göteborg
Av alla ställen
Och de utan att jag yttrat
Mina känslor och känsla
Att jag önskade mötas och vänsla
Och mycket mer
Mycket mer än de blickar
Som hon mej gett

Tänkte på henne hela sommarn
Och tänkte att när jag kom
Hem
Så skulle jag säga just dem
De orden om vad jag kände
Men som en slags ”skitkrona” på allt elände
Så lämnade hon mej i sorg
Och flyttade till det jävla Göteborg
Fy fasen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger
Publicerad 2011-08-15 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO