Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man tar, liv.... inte bara för de som man anklagar....


INlåst våldtagen av staten


När någon sätts, inom lås
Och bom
Så är det inte bara han, eller ja hon
Utan alla dom
Som
Är i dess närhet, som beskärs
På liv


Men det skiter dom i
Dom som sitter med livets staffli
Och ”dömer”
Dömmare kan ingen vara
Ja, eller dummare då…
”du är så dum så man kan tro du är åklagare”

Sen kommer statsministern till hjälp
Och piper som en mus ur en flaska
”Sverige är faktiskt en rätts-stat”
Jaha ja dä ser man ju
Rättstat som fasen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO