Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta blickar du mig ger

Jag vore död nu när man ser
in i dina svarta ögon du tittar
på mig med full av hat hoppas
du mår bra av det

Jag försökte var till mötes gående
idag med att säga dig ett hej vad
får jag till svar finns ingen anledning
att heja på dig så ser du stint på
mig med din svarta blick

Känner bara obehag åker därifrån
utan ett hej känner mig inte speciellt
glad inom mig gjorde iallafall ett
försök för husfridens skull

Vill att vi ska kunna visstas i samma
omgivning men vet nu att våran
vänskap är över för gott men lika
bra är det mår bättre utan dig
som kallade dig min vän




Fri vers av Ann-christin
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 18:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag förstår din frustration, sådana människor
tar bara ens energi och är absolut inga riktiga
vänner, känner igen mig i dina rader
2011-08-14

  Maria T
Otäckt med svarta blickar
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin