Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man har en kvinna och är riktigt kär, så kan det nog låta ungefär såhär!

Jag kan höra min inre röst säga
Gud, så vacker hon bara är!
Kvinnan som jag älskar
Kvinnan som jag håller så otroligt kär
Hon är en på miljonen

Det går inte ens en minut, innan jag bara tänker på henne
Och det gör så att jag hela tiden kan se henne framför mig, med en förtjusande blomma på sitt spänne
Och hon är så äkta
Och hon är så vacker att jag bara smälter som choklad
Så därför skrattar jag mig överlycklig över att det är mig som hon vill ha
Ha med sig vid sin sida varenda dag
Ja, och jag som bara är en simpel liten Svenne
Den som ständigt nu bara försöker att göra henne till lags

Gud, så vacker hon bara är!
Min sexiga kvinna
Min så sexiga kvinna
Så om jag bara gör bort mig nu, så kan jag förstå om hon då bara vill att jag ska försvinna
ut ur hennes liv
Men det kommer aldrig att ske eller hända
För då så är det nog lika bra att jag bara tar livet av mig själv
och låter mitt liv bli till ända

Jag kan höra min inre röst säga…

Ken Cassel
14/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel