Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är i något du bara kan drömma om eller som är förlångt bort.


Änglakär

Signalen från mobilen väcker min kropp från dvalan

Utanför gömmer sig den regntäckta svalan

Min röst mumlar något ofattbart

Dock så förstår han mig uppenbart

Sakta börjar jag vakna till liv

Samtidigt som han går med stora kliv

Jobbet hans det kallar

Hans vandring leds genom tunnelbanehallar

Hans röst i mitt öra fyller mitt huvud sakta

Och nattens vackra dröm om att de är honom jag ska vakta

Jag tror mig veta att det är såhär ljuv kärleks är

Och förstår att jag är änglakär





Bunden vers (Rim) av Della
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-15 06:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en riktig sådär gullig kärsam, änglakär, text. Gott.
2011-10-18

    ej medlem längre
Söt text :)
2011-09-09

    //Nikita
Awh, vad fin text och ett lent rim :)
2011-08-15

  Ninananonia VIP
Härligt att vara så där ..änglakär... :)
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della