Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från sommaren 2008 för ett barnbarn som nu kommit i sagoåldern.


Ingen Askunge

"Jag tror Ni passar i glassko",
sa´lakejen och höll fram en så´n balsko,
och flickan sa´rätt och slätt:
"Hovman Ni har helt rätt",
och for så hem till Glasgow!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-15 08:29



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Den skottska tolkningen av askungesagan :)
2011-08-15

  erkki
Du kan tydligen klämma in limerickar i det mesta. Överraskande och kul!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick