Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag kan inte se dig
Jag kan inte höra dig
Jag kan inte känna dig

Och det gör ont...

Själen saknar
Kroppen skakar

Du är min drog...

Dom slet ut mina tankar ur mitt huvud
Och konserverade min själ
Dom skrattade och hånade
Och sa att dom ville väl

Nu vill jag bara skada dom
Fysiskt och psykiskt

Men dom är väl för dumma för att dö...




Övriga genrer av Mike
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-05 18:25



Bookmark and Share


  Connie
Gillar ditt sätt att skriva! Den här berör mig mycket! Känner igen mig!
2015-02-04

    ej medlem längre
Vackert o sant, drivande kraft har dina ord!
2006-10-15

  Sländan
Tycker om! Mycket känslor här!

Du är min drog...

Andra delen av texten tar en lite annan vändning, men jag gillar det. Det får läsaren att stanna upp och tänka till.

Men dom är väl för dumma för att dö..

Bra!
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike