Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sexköp away


hennes kropp är inmutad av hans lust och köpkraft


otydliga landskapsmålningar väver samman rummet


på väggarna hänger flyktiga porträtt inuti ett avstånd av fonetiskt samvete


han ser smutsen förvandlas till kärlek i den lyckliga horans vackra ögon


ovanpå en nedåtvänd lagbok slår ett hjärta

ett främmande lands gräns skyddar honom från vedergällning


ur radion hörs "du gamla, du fria..."






Fri vers av D S
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 13:38



Bookmark and Share


  queenia
krävde sin läsare på tankekraft! Tack för en mycket tankeväckande text!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S