Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag blir allt fulländat




Älska med mig i nattens dunkla ljus

innan du vaknar och låter din blick smeka mig varm ser jag dig

innan du vaknar är stunden min av dig så fulländad

innan du vaknar vandrar jag utmed allt som är du

snuddar din kind i tanken möter handen på väg mot dig

smeker dig ömt där du är som vackrast

gör dig varsamt fri från allt som skymmer min blick från att se hela dig

sömnen famnar dig ännu

andas nära

mina läppar snuddar på vandring utmed dig

din doft förför mig

tanken på dina händer mot min kropp

tanken på mina händer mot din hud

rusar

hetsar

bultar

längtar

driver mina läppar mot dig du stolta man

känner dig väckas

din åtrå

en hand mot mitt hår

följer min vandring utmed dig

kan inte hejda flödet

ta mig nu min älskade

famna mig djupt

drick min kärleks längtan

fyll mig med din värme

jag drunknar i dig




Fri vers av sangel
Läst 457 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-08-15 16:42



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Kärlek drömskt vacker..
het & sensuell..

Vilken underbar
rytm och
flöde..
2011-10-05

  Junitvillingen
Här flödar erotiken på ett vackert, varsamt sätt & det är bara att lyfta på hatten för din sköna text:-))
2011-09-29

  TT
..underbart om kärlek närhet och längtan...bokmärker!!!
2011-08-25

  queenia
så är det, när det är som bäst! *ros*
2011-08-18

    ej medlem längre
Underbart..!
2011-08-15

    ej medlem längre
Fulländad sensualism..du vet hur det ska kännas/vara..och det känns i dina ord..det känns i mig...kvinnans längtan och erfarenhet..
2011-08-15

    ej medlem längre
fin text - vackert tecknar Du
2011-08-15

  Yvonne Eriksdotter
Mmmm....jag får svårt att andas.....
2011-08-15

  Bibbi VIP
Så skön text.
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel