Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Louise Superjesus Jonasson kl. den 12 november 2010 kl. 01:16


Intrasslad

Jag förstår inte.
Hur gick det till?
Det blev bara ett bevis för hur mycket jag egentligen vet om dig.

Du är svår att förstå.
Jag blir inte klok på dig.

Jag trodde att jag var speciell.
I dina ögon.
På mer än ett sätt.

Men jag antar att jag hade fel.

Jag gick från att känna att det kanske fanns ett "vi".
Till en känsla av hopplöshet och förvirrelse.

Jag blev en i mängden.
I alla fall känns det så.

Du har en del att förklara.
Jag är intrasslad.




Fri vers av Lolloowh
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh