Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halal

Jag skrev dig en uppsats
Klockan tre på natten
För att få dig att förstå
Hur jag tänker och känner

Du läste den halv fem
Inget svar

Där och då tog kontakten slut
Det fanns inget mer jag kunde göra
Bollen låg hos dig

Men du valde att sparka den
Långt åt andra hållet

Och nu gillar du en tjejs bilder
På instagram
Och gör saker i samma stad
Som hon bor

Och jag kan lägga ihop
Ett och ett
Jag är ingen idiot

Men du är jävlar ingen man
Du flydde som en hund
Istället för att ladda vapnet
Och trycka på avtryckaren
Snabbt och smärtfritt

Jag möttes av tystnad
Likt en ko som får halsen avskuren
Förblöder jag långsamt
Drunknar i mitt eget blod
Jag lider i tysthet
Och dör sakta

Du kallar dig soldat
Ynkrygg




Fri vers av Lolloowh
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-13 01:25



Bookmark and Share


  Gin83
otroligt stark i sitt uttryck
du avslutar den så jäkla kraftfullt och man känner liksom avskyn
riktigt bra
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh