Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på en barstol på Harrys uteservering i Kalmar den 9 Oktober 2016


Förstörd

Jag är kall
Fryser
Och när folk erbjuder värme
Så backar jag bakåt
Innerst inne vet jag varför

Förr har jag gett mitt hjärta
Till personer jag trodde skulle vårda det
Men fick det tillbaka i tusen bitar

Så därför ryggar jag
Låser in känslorna
Jag är nollställd
Jag är förstörd




Fri vers av Lolloowh
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-09 23:50



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!
2023-09-14

  Gin83
dessa känslor är lätta att känna igen och man tar verkligen till sig orden.
okonstlat och rakt på
kändes verkligen att läsa
bra
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh