Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blottandet av mitt hjärta och min själ


Äkta

2 månader sedan vi senast pratade
Jag blottade mitt hjärta och min själ för dig
Och sedan var det tyst

Var det slutet?
Jag vet inte.
Varför gav du mig inget svar?
Jag vet inte.

Dessa funderingar äter upp mig inifrån.

Ena dagen vill jag höra av mig
Fråga hur det är med dig

Andra dagar vill jag bara glömma och gå vidare
Men det är mer eller mindre omöjligt
För det blev inget avslut på det.

Ibland önskar jag att du var här
Rätt ofta faktiskt
Tätt intill, din värme, din doft
Dina vackra ögon och ditt fina leende

Jag saknar dig
Jag saknar oss

Och det suger
Så jävla hårt
Det skulle inte sluta såhär.

Jag har funderat mycket på det här.
Nu är det 9 månader sedan jag tog kontakt
Den där första gången

Och jag vet nu
Mycket mer än vad jag visste då
Jag visste redan då att jag inte ville ha något roligt
Bara för en kväll
Och så blev det inte heller

Men vad jag inte visste då
Var att jag skulle bli hopplöst kär
Kärare än någonsin
På riktigt, äkta.

Jag hoppas du kände det med.
Och inte bara sa de där fina orden
Utan att faktiskt mena dom.

Äkta.




Fri vers av Lolloowh
Läst 294 gånger
Publicerad 2016-03-06 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh