Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapi

Sertralin
En tablett om dagen
Mot nedstämdhet

Och visst
Det hjälper

Jag tar mig iväg till jobbet
Jag träffar mina vänner
Jag har roligt och är glad

Livet är härligt
Det är stort
Och fullt av överraskningar

Men hur mycket roligt som än händer
Så är du alltid i bakhuvudet på mig
Och jag vet inte vad fan jag ska göra
För att få dig att komma ut därifrån

Det är snart 9 månader sedan vi sågs senast.

Varför kan jag inte gå vidare?
Har du gått vidare?

Sertralin hjälper mot mycket
Men fan inte allt

Jag vad jag behöver
Terapi





Fri vers av Lolloowh
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-31 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh