Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spotify

Ibland
Går jag in på dina listor
Och lyssnar
På musik vi brukade lyssna på ihop
Och jag saknar det

Men jag älskar det faktum
Att du fortfarande har kvar
Den där låten
Som jag länkade dig

I din mysiga lista
På Spotify

Och jag undrar om du
Tänker på mig då
Så som jag tänker på dig




Fri vers av Lolloowh
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-28 23:48



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint! :-)
2018-05-20

  Hon kallar sig poet VIP
Söt, och en fin text på samma gång, den visar en viss omtanke i formuleringarna. Och låten blir symbolisk.
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh