Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Louise Superjesus Jonasson kl. den 27 november 2010 kl. 02:58


Snön över Kalmar

Likt bomull lägger sig snön över Kalmar.

Varsamt lindar den in varje liten vrå i sitt vita täcke.

I gatlyktornas sken liknar det guld som stillsamt faller ned från skyarna.

Allt är så mycket tystare när snön kommer,
som om snön skänkte en inre frid.

Ack, det är så vackert.




Fri vers av Lolloowh
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 16:47



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så fint
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh