Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken, den kärleken.


Kärlekssång





Ej anspråk hyser min kärlek
utan krav är den
och mild
en dyrbar gudagåva
i mitt hjärtas hemliga vrå.

En annan äger dig och älskar.

Men det finns ett ställe för mig och dig
där solen förgyller havet
och vassen gungar i vågornas takt.
Där måsarna skrattar
och svanarna visar sin praktfulla dräkt.

Ett landskap
i fantasin.

Vi har en egen klippa.
Len och varm i aftonsol.
En liten skugga vi endast ger.
Du och jag har blivit en.

Björkarnas löv är ännu skira
en krans av vitsippor pryder mitt hår.

Kom min älskade sädesbärare.
Nu sjunger vinden kärleksånger.
Tjälen är borta.
Tiden är inne att så.

Bar himmel vittnar om vår bröllopsdag.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-16 07:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket fin
2012-11-08

  Lena Själsöga Keijser
det är gott
vandra in i dina ord

de andas

värme

tack
2011-08-25

    ej medlem längre
Suverän!!Kärleksupplevelse,naturupplevelse.
2011-08-21

    Birgersdotter VIP
Vackert fylld av längtan
2011-08-19

  Ari Viklund
..laulan:
- niin kaunis on maa
- niin korkea taivas
- soi lintujen laulut..

Kirjoitat niin ihanan elävän ja
pehmeän kuvan rakkaudesta,
vaikka se ei aina löydä perille.

Tunne herää..
Sydän sykyttää..
Toisin sanoen:
KAUNIS ON RAKKAUS
KAUNIS ON RUNO
2011-08-19

  anits VIP
Så vackert ömt och kärleksfullt
2011-08-16

  Knickedick
Sädesbärare, Gillar det ordet
2011-08-16

  sangel
Så längtansfyllt ömt och vackert
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP