Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakelit telefonen en annan tid



En svart bakelittelefon med nummerskiva, där kunde man inte skicka sms, möjligen ringa någon men man kunde ju inte veta om telefonisten på telegrafen satt och lyssnade, Så hackade man telefoner för, en nyfiken telefonist var det enda man behövde. Idag är mobilen en orkster, kamera, betalningsstation, brevbärare på nätet och mycket annat.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-16 09:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det gjordes även vapen av bakelit och då inte bara repliker, även 'riktiga' vapen, utöver handeldvapen även knivar, åtminstone handtaget. Då ett vapen talar, tiger den som utsätts för dess kraft.
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson