Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En väderprognos om kommande väderlekar för kärleken, SHMI hade inte kunnat beskriva det enklare ...


Kärlekens himmel

Kärlekens himmel
Är inte alltid blå

Ibland regnar det
Ibland skiner solen

Men oftast skyms himlen av
De vardagliga molnen

Dessa är inte alltid
Rosaskimrande utan oftast grå




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-16 09:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
Styrkan finns i insikten om att himlen ändå är `för kärlekens skull´
2011-08-16

    Maria Malm
Även i de grå finns det olika skiftningar. Gäller att se dem och njuta av deras skönhet.
2011-08-16

  KristinaE
jajamen, men även i de grå molnen finns styrka.
skön vardagtanke du ger!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX