Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan man

I morse satt jag
och läste en bok
drack te


och njöt


av känslan av
teet som värmde
mitt inre


Samtidigt

men

någon annanstans


förvånades
en annan man
av värmen


han


kände


när hans eget blod
pumpade över
hans egen kropp

och kylan
spred sig
i hans inre


Ja

på det hela taget
började dagen
jävligt bra




för mig




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 535 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-08-16 10:15



Bookmark and Share


    Paul Kedzie
tack för motiv....
äh..
tack för inspirat...
äh.

tack
2013-05-14

  sommarmoln
Uttycksfullt...applåd!:)
2012-11-28

    ej medlem längre
Grymt bra dikt!
2011-09-24

  Ninananonia VIP
Ja...det finns dagar som dessa...för dig

men kanske även för honom...

En underbar början på en dag...


Gillar dina tankar..

hur du formar dem...

i det inre..
2011-08-26

    Malutan
något att tänka på när man sitter försjunken i grubblerier på huruvida ryamattan ska vara röd eller brun.
2011-08-21

  Minkki VIP
brrrrr.... fast just så är det ju
2011-08-20

  Sanningsägaren VIP
Yes! Me like your twisted mind!
2011-08-16

  Nattsuddan
Men hu så hemskt hörre du. - För den andra mannen.
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden