Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till minne av dagen då det blev kallt...


Åt helvete med dig, kärlek...


Åt helvete
Med dig, kärlek
Dra åt helvete
Med drömmarna
Ge fan i mina drömmar
Din dumma jävla kärlek
Låt dom bara dra
Göm dem
Krossa dem
Som du alltid gör

Vem bryr sig
Om kärleken
Går åt helvete
När den ändå är så ful
När den ändå är så trasig
När den ändå är så likgiltig och falnad

När vänskapen dog
När tystnaden kom
En dag i januari
Då dog en del av mig
Då dog en del av mitt hopp

Men inte en endaste liten del
Av min kärlek
Till henne
Den enda
Dog då
En kall dag
I januari

Så åt helvete
Med dig, kärlek

Men
Kom vänskap
Kom respekt
Kom förtroende
Kom förtrolighet
Kom närhet

Till henne

Till dig
Du vackra

Åt dig
Som all min kärlek

Är ämnad…



TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-16 11:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
kärleken ...består... :)
2011-08-16

  Nattsuddan
Vackert i sin upprördhet och uppriktighet.
2011-08-16

  wildah
Ja du om det var så enkelt så man kunde välja rätt från början så skulle mycket problem aldrig ha uppstått!
2011-08-16

  M_Franke
Skälvande vackert skrivet
2011-08-16

    Birgersdotter VIP
jag känner dina ord..varit där själv
och ibland blir man plågsamt påmind
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT