Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLENS SPEGEL





Det finns en enkel regel
om du vill se
själens spegel

Då skall du
på någons ögon titta
och se
vad du kan hitta

Glädje
kyla
sorg
kallt

ögonen

berättar allt

Kärlek
värme
hunger
hat

ögonen
säger mer än prat

Det finns en enkel regel
ögonen
se själens spegel


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 101 gånger
Publicerad 2011-08-16 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten