Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSPROSA




Vill bara skriva lite kärleksprosa
varma ord till dig som osa
om lite kram
gull och gosa
Det enkelt skulle vara
det borde till och med jag klara

Tittade på en bild
av dig framför
och gissa vad jag gör
Jag sitter helt stilla
kan bara skriva

GILLA

Så att skriva små
kärleksord
inte mitt bord
är nog inte min grej
så jag säger till min tjej

Jag älskar dig



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-08-16 18:06



Bookmark and Share


  ULJO
Kärlek kan uttryckas på många sätt, men "jag älskar dig" är gott nog.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten