Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Error i rättsrötan


Statsdriven terror


När staten våldför sej på en människa
Våldtar i princip
Så låser man in densamma
Med i bästa fall en TV
Och rast en timme om dan
Ensam

Men inga kontakter med andra
Inte ens familjen
Möjligen via censurerade brev
Som de snokar igenom och pengar
Även de pengar som ska vara deras egna
Får man inte använda
Eller kort

Utan man kräver andra på
Den inlåste ska be andra om pengar
Som man kan ”handla för” i en kiosk
En gång i veckan
Så där funkar det
I det ”fria Sverige”

Och allt detta oberoende av om
Man är skyldig eller ej
Den som inte är skyldig får inte
Ens en ursäkt, allra minst ersättning
Detta är det ”fria Sverige”
Det kallas häkte och styrs av ”buchenvaldliknande”
Vaktsystem, mest kvinnor faktiskt, åklagare
Åklagare = att vara djävlig utan ansvar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-16 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO