Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARSJÖN




Sommarsjön är spegelblank
men jag är pank
Sommarsjön skänker ro
precis som alla tro
men det är ingen lättnad

ty den spegelblanka sjön

skänkar ingen mättnad


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-17 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten