Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är vi oss själva eller leds vi av andra ...


Fri på himlen från andra

Kan man leva
Igenom en
Annan människa

Om man inte har
Ordning på
Sitt eget liv

Kan man låta allt
Bero på
Vad andra gör

Om man inte har
Viljan till
Ett eget liv

Kan man kasta bort
Egna tankar
Låta andra leda

Om man inte klarar
Att hitta
Sin väg

Varför får inte jag stå fri
När fåglar ej sitta i buren
Utan svävar på sin himmel




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-17 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX