Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sommarkärleken som ej varade ...


Borta i vinden en sommarkärlek

Du höll mig så hårt i din famn
Sen släppte du taget medsamma
När kvällskylan kom inrullande

Varför gjorde så mot mig
Jag vill ju dej bara väl
Låta brisen lätt rufsa dej i håret

Över hav och ängar
Fjärilvingar ej syns mer
Jord och lera i dagen kommit

Smutsig var byxan skjortan så med
Den himmel som var målad
Skyms nu endast av mina tårar av regn

Jag förlorade det jag vunnit
Inga oprövade segrar
Kan mäta sej med det jag mist

Jag sprang som jag kunde för mitt liv
Du sprang också så hårt du orkade
Men inte längre vid min sida

Jag bara undrar var är du
Du dansade en sommar
Nu är du borta som i vinden som blåste




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-18 08:05



Bookmark and Share


  KristinaE
' ' kvar är minnet av nuets hela kraft ' vackra rader om sorg för den som ville fortsätta leva i sommarens relation även i höstens kyla!
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX