Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stund vid vatten

Grönblad
bladhand
hand i vatten

vasshem
hemland
land vid sjöar

sjöblänk
blänkfisk
fisk som skuggor

skuggträd
trädflor
flor och skymning




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-18 08:46



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Smart!
B
2011-08-24

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Intressant associativ länkning.
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP