Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som blev så viktig

 

Jag som du

på riktigt

för dig

som var så

viktig

 

Står undrandes

kvar

med förlorat

förstånd

 

Vad

jagade dig

bort, utan farväl?

 

Saknad

blir på riktigt

i sorgens

djupa

hav

 

Adjö!

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn