Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten, liten..men älskad, älskad !



saknar dig
redan



hur skulle jag
kunna annat ?


du var min längtan
från gryning
till skymning


i mina drömmar
hela natten


jag lade dig
vid mitt bröst

vaggade dig


kysste din panna
ömt


redan när du
nalkades mig


saknar dig redan



du min största
längtan


men du blev
aldrig riktigt
min


våra världar fick
aldrig mötas



jag är tom
kvar här


och dina vingar
dig till himlen
bär



men du jag
saknar dig redan




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-18 10:53



Bookmark and Share


  ULJO
Stark och innerlig text.
2011-08-20

  Junitvillingen
Så gripande om smärtfylld "längtanssaknad"...man kan verkligen ta på smärtan i orden...vemodsvackert skriftat.
2011-08-19

    ej medlem längre
så varmt och innerligt
2011-08-18

    ej medlem längre
Vidunderligt innerlig
2011-08-18

  TT
..så stark text...vemodig och naken...men bra!!!
2011-08-18

    ej medlem längre
Denna urkraft!
Din saknad och smärta finns i varje stavelse . . .
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell