Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan känslor

 

 

en kärlek helt utan känslor
en närvaro helt utan presens

ett lakan som hängs upp och tas ner

känner mig hemma vid havet 
på grund av dess vattenhalt

 

tror jag hör hemma, men vad vet jag -

kanske jaget raderas från boet
när Människan trycker på delete

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-18 13:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Smärtsamt att läsa men mycket
vackert skrivet
2011-08-19

  L Patrik W Johansson VIP
det restaurangraggarna inte förstår är att under sminket och under all alkohol letar de bara efter en spegelbild av sig själva att vara med, därmed håller det inte längre stunder
allt brister så fort nån öppnar käften
spegeln briserar i tusen bitar
bara för att de inte klarade av att vara äkta
kanske därför så många ytliga människor spelar falska roller

det klassiska

ur vänskap föds närhet

rollspel ses bäst i Hollywoodfilm
helst med mytologiska undertoner

för intet är nytt under solen och ovan havet mer än vetenskapen om solen och havet som bekräftar vad vi redan visste

Be well,
LPWJ
2011-08-18

  Ingela Svenson VIP
JA vid havet är vi hemma, all längtan sprids ut över dess yta, så mycket längtan det svävar där! Snygg bild, samma som en av mina senaste!
2011-08-18

  stenen/ Yv Ericsson
anar åskmoln i denna text..men vad vet en sten
2011-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Även jag känner mig hemma vid havet. Havsbarn är vi.
2011-08-18

  Nanna X
det låter som absoluta nollpunkten, hu.
2011-08-18

  cilax VIP
vackert om smarta
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP