Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;)

När en karl säger
att utseendet inte spelar nån roll
tar jag det direkt som en invit




Övriga genrer av jahapp
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-01-05 22:16



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
när utseendet inte spelar någon roll syftar han nog på sitt eget... ;)
2006-01-06

  Christer VIP
du gav mig ett skratt med denna!

Snyggt!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

jahapp