Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankesvalan


Tankarna vandrar, flyger
flyger likt svalor över taken
över taken far mina känslor
känslor och tankar svävar, hoppar
ja hoppar från moln till moln, till måne
månens skära som också vakar
vakar över dig min vän

Till dig min tanke far, färdas
färdas från månen via stjärnorna ner
ner till dig och förvandlas
tanken förvandlas till en svala
en svala som flyger över taken
över taken glider mina tankar fram
fram till dig min tankesvala far

 

 




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-01-05 22:51



Bookmark and Share


  ia VIP
njuter av att läsa dina så väl ihopsatta ord
så vackert ordformat
att man ser svalan framförsig...
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh