Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även här på poeter



Även här på poeter
Finns det självutnämnda profeter
Som vet vad som är rätt
Och fel (framförallt fel)
De skriver och gnäller
Om punkter, komma och vad eller
Och har ett allmänt otrevligt sätt

Man kan kanske undra över dessa
Värk-sam-hets poliser
Vad som skulle göra dom ”pleaset är”
Om inte nån då skulle DOM messa
Och skriva ”det är bra som du skrev idà”
Få hormonet i dom att mindre stressa

Men de biter i det sura
Och glåporden flura
Ur deras munnar, pennor och röv
Och de tro sej göra nåt bra
Med att bara racka sta
På andra för de kan inte själva
Skriva… ”så bra”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 20:31



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Kan hålla med här, ett stavfel, ett glömt komma eller en missad punktering är ju inte hela världen. Möjligen kan man skicka ett vänligt privat meddelande och påminna ,lite diskret, att det ökar trovärdigheten om man skriver korrekt...... Så gör jag ibland och det står jag för... Men att mästra och håna, DET är enbart vidrigt !
2011-08-20

  LassO
jag tror de grundar sig i mindervärdighets komplex o dåligt självförtroende
2011-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Ja, dessvärre finns det de som istället för att skapa egen poesi tjatar om andras, kallar den "spam", retar upp sig på hur ofta andra skriver (eller kommenterar) o s v.
Detta måste vara en mental störning.
2011-08-18

  queenia
det är bara att skratta sig fördärvad över dessa filurer, utan eget skapande.

... hörde en krönika på P3 om kommentatorerna på Aftonbladet nätsida.

den handlade om samma sak, som du tar upp. Folks gnäll över formen, grammatiken etc i folks kommentarer. Krönikören raljerade ordentligt över dessa förståsigpåare.. riktig kul att höra..
2011-08-18

  Titti Rydberg VIP
Hoppas verkligen inte att jag hör till den skaran.
Även om jag skriver precis va jag helt ärligt tycker.

Ha en skön kväll // T
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO