Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar eller inte



Älskar
Älskar inte
Säger sig älska
Älskar nån annan
Älskade
Älskande
Fy fasen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-08-18 20:35



Bookmark and Share


  Ulla K
Så enkel, men så beskrivande. Gillar den och kan relatera.
2011-08-18

  queenia
.. låter som du givit upp kärlekens bedårande lekar...
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO