Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länsstyrelsen tycker



Länsstyrelsen tycker att det tog för lång tid att
Rycka ut för brandkåren till Kista när det brann där
2009

Vi andra kan tycka att det tar lång tid för länsstyrelsen
Att komma på det…
De flesta av oss fattade det för längesen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-08-19 05:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om det tar två år innan brandkåren kommer får man ju förstå att det känns som en väldigt lång väntetid
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO