Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamra på ord



Snickare
Och poet, det går väl inte
Sa han
De kan ju inte funka

Jodå svara jag på dan hammare
Och skruvdagare med på sin höjd
Ledord på papperslappar

På kvällarna penna
Och dator naturligtvis
Skriver så pennan glöder
Och ögonen blöder…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2011-08-19 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO